En eilen kerennyt edes koneelle... Töitä, töitä ja kaikenlaista muutakin.

Laihtuminen jatkuu mallikkaasti, onneksi! En ole ehtinyt kotona joutilaana söhvannurkassa mässyttää... Tänä aamuna vaaka ilmoitti painokseni 63,2kg. Aloituspainosta on lähtenyt jo 2,3kg!!! (vajaassa viikossa). Laitan tämän painon kuitenkin ensimmäisen viikon tulokseksi, koska ne juhlat ovat lauantaina niin saan seuraavat kolme viikkoa tasaviikoiksi.

Vettä on satanut lähes pitkin päivää ja lämpötila on +13astetta... En meinannut ymmärtää aamulla töihin lähtiessä, että mitä sinne oikein pukee päälle. On niin tottunut siihen t-paita+hame/shortsit settiin. No huomenna palataan tuttuun ja turvalliseen, heh... yli 30 astetta luvattu...

Hurjan paljon pudonnut tuo paino kun en ole mitään nälkiinnyttämis-dieettiä todellakaan pitänyt. Esimerkiksi tänään olen syönyt aamulla aikaisin ennen töihin lähtöä soija-jogurtin, töissä aamupäivällä 1/2 rasiaa vispipuuroa (n.150g) ja kahvia, lounaaksi 'salaattia' jossa riisinuudelia, herne-maissi-paprikaa ja suolakurkkua, iltapäivällä kotiin tullessa söin kaksi kipollista muroja soijamaidolla sekä muutamia pez-karkkeja ja marie-keksejä... Päivälliseksi makaronia ja soijarouheesta kastiketta (soijarouhetta, kuorittuja tomaatteja, suolakurkkua, soijakermaa + mausteita) ja iltapalaksi syön vielä ainakin leipää ja ehkäpä teetä tai kaakaota... Nesteitähän nuo pudonneet kilot suurimmaksi osaksi ovat, mutta ihan sama - pääasia kun putoaa!