Eilisaamuna paino oli 64,6kg eli ensimmäisen vuorokauden aikana putosi 900g (nesteitä...)! Eli kaikki siltä osin hyvin... sitten eilen oli rankka työpäivä ja tiedossa tänään oleva vapaapäivä niin menipä illalla ihan liikaa turhaa törkyä kurkusta alas, jotenkin sitä ajattelee että on ansainnut hyvää... kun on sitä ja tätä ja rankka päivä takana ja huomenna vapaata ja plaa plaa plaa.... En sitten tänä aamuna käynyt edes vaa'assa itkemässä (niitä keksejä varsinkin meni eilen tooosi monta!!!!) vaan söin suht kevyesti ja kävin pyörälenkillä. Näinköhän huomisaamuna rohkenisi vilkaista lukemia (menkatkin juuri alkoi, että... seli seli...!!!)??

Pitää ehkäpä kehitellä joku lihaskuntojuttu tuon pyöräilyn lisäksi. Kyykkyjä, punnerruksia, vatsoja yms. Jostain lehdestä voisi löytyä joku kotijumppa... Olen vaan niin laiska sellaisia säännöllisesti tekemään, mutta se on vaan mietittävä, että mitä haluan ja kuinka paljon ja mitä olen valmis sen eteen tekemään? Pelkällä haaveilulla ei (valitettavasti) tuloksia synny. Minä olen tälläinen päärynän mallinen eli ylävartaloon olen ihan suhteellisen tyytyväinen (paitsi käsivarsissa on kyllä liikaa löllöä!), mutta ongelma-alue on alamaha, lantio ja reidet... nauroinkin joskus, että kun olisin tyytyväinen alavartaloon ei minulla ylävartaloa enää olisikaan.... rasvaahan ei valitettavasti voi paikallisesti laihduttaa.

Edessä on kuuden työpäivän putki, joten ihan mahdottomalle ahmimiselle ei onneksi ole oikein edes aikaa, mutta toivottavasti aikaa löytyy liikunnalle... Se on vaan laitettava asiat tärkeysjärjestykseen. Ja jotenkin on henkisesti jo valmistauduttava siihen, ettei ole mikään pakko tämän putken jälkeen palkita itseään sadalla kilolla herkkuja... Voihan sitä hemmotella itseään muutenkin (kai?); hyvää salaattia... suihku ja vartalonhoitoa... yksi light siideri... Noista asioista olo olisi jälkeenpäinkin hyvä toisin kuin kunnon mätön jälkeen. Yritänpä tällä kertaa onnistua, viikon päästä se sitten nähdään miten käy...?!

Menen nyt sohvannurkkaan uuden H&M:n luettelon kanssa haaveilemaan laihuudesta ja ihanista vaatteista. Se on motivoivaa!